• صفحه خانگی
  • <
  • قوانین
  • <
  • فرزند خواندگی در ایران چگونه امکان پذیر است و مدارک لازم برای آن کدامند؟

فرزند خواندگی در ایران چگونه امکان پذیر است و مدارک لازم برای آن کدامند؟

  • توسط تحریریه گروه وکلای یاسا
  • ۱ سال پیش
  • ۰
فرزند خواندگی

متقاضیان فرزند خواندگی باید تقاضای رسمی خود مبنی برفرزند پذیری را به سازمان بهزیستی اعلام نمایند. این تقاضا حتما باید به امضای متقاضیان رسیده وشامل نشانی و شماره تلفن متقاضیان باشد. گاهی متقاضیان شروع کار را از دادگاه آغاز می کنند و سپس به بهزیستی معرفی می شوند.

  • تصویر شناسنامه زوجین صفحه اول و دوم
  • تصویر سند ازدواج
  • گواهی عدم بچه دار شدن از پزشک متخصص زنان و زایمان در مورد زوجه
  • گواهی پزشکی قانونی مبنی بر عقیم بودن زوجین یا یکی از آنانارائه حکم سرپرستی آزمایشی از مراجع قضایی
  • گواهی برگ عدم سوء پیشینه کیفری زوجین
  • گواهی سلامت جسم و روان از پزشک قانونی برای زوجین
  • گواهی تمکن مالی، اعم از فیش حقوقی، فتوکپی سند منزل مسکونی، ماشین، …
  • گواهی سلامت از پزشک مبنی بر عدم ابتلا به بیماری های صعب العلاج و واگیردار
  • گواهی عدم اعتیاد
سازمان بهزیستی موظف است درصورت لزوم متقاضیان را برای دریافت گواهینامه های مورد نیاز به سازمان های ذیربط معرفی نماید.

مشاوره قبل از فرزندپذیری از موارد مهمی است که زوجین قبل از تشکیل کمیته فرزند خواندگی باید درآن شرکت نماید؛ نتیجه جلسات درپرونده درج گردد.

این مطلب را از دست ندهید:  اصل استصلاح به چه معناست و اقسام آن کدامند؟ و چه تفاوتی با استحسان دارد؟
  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin
  • linkedin

یاسا همان قانون است.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *