گروه وکلای یاسا، مشاوره با وکلای پایه یک دادگستری. تلفن تماس: (۰۲۱) ۸۷۱۳۲

گروه وکلای یاسا به شما کمک میکند در کوتاه‌ترین زمان با کمترین هزینه مشکل حقوقی خود را حل کنید

مشاوره با وکلای پایه یک دادگستری (۰۲۱) ۸۷۱۳۲

اخذ ویزا و اقامت به کشور مجارستان

 روشهای اخذ اقامت کشور مجارستان

  • الف) ثبت شرکت و تشکیل فعالیت تجاری ابتکاری یا تجربی در مجارستان : در این روش مستلزم حداقل سرمایه گذاری 30/000 یورو و حداکثر 60/000 یورو که پس از ثبت شرکت و اخذ مجوز اقامت کاری یکساله در طی حداکثر 4 ماه این گزینه قابل انجام است و تا زمانی که فعالیت تجاری با پرداخت مالیات ، عوارض متعلقه و نیز خدمات درمانی همراه باشد قابل تمدید است.
  • ب) روش سرمایه گذاری: حداقل 250/000 یورو به بالا که این گزینه نیز در طی حداقل 4 و حداکثر 8 ماه قابل انجام است و امکان اخذ اقامت موقت یا دائم توسط وکلای این شرکت قابل حصول است.

مزایای اقامت کشور مجارستان

  • عدم نیاز به حضور و اقامت فیزیکی متقاضی اصلی (فقط یک سفر حداکثر یک هفته ای به مجارستان خواهد کرد)
  • سرمایه گذاری تضمینی دولتی
  • اعطای حق شهروندی بدون داشتن حق رأی
  • دسترسی ساده به کشورهای اروپائی (28 کشور عضو شینگن) و عدم نیاز ویزا به تعداد زیادی از کشورها
  • درخواست سریع در مدت زمان کوتاه
  • اعطا و امکان تحصیل و سایر خدمات شهروندی در سرتاسر اروپا

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای شینگن مجارستان

  1. گذرنامه معتبر حداقل 3 ماه اعتبار
  2. عکس رنگی 2 عدد سایز پاسپورتی
  3. تکمیل فرم سفارت
  4. برگه دعوت نامه
  5. به همراه داشتن تمام پاسپورت های قبلی

سایر مدارک مورد نیاز

(کلیه مدارک ذیل با ترجمه رسمی انگلیسی می باشد)

  1. گواهی اشتغال به کار (مسئولیت کاری ، میزان حقوق، تاریخ شروع به کار)
  2. اصل سند مالکیت
  3. پرینت 3 ماهه بانکی
  4. نامه ای مبنی بر قصد و نیت و برنامه سفر متقاضی
  5. اگر متقاضی دارای شرکت می باشد مدارک رسمی شرکت (روزنامه رسمی –پرینت حساب)
  6. کپی و اسکن پاسپورت سایر افراد تحت تکفل
  7. انگشت نگاری عکس و مصاحبه در سفارت هم انجام می گیرد
  8. کپی و اسکن پاسپورت سایر افراد تحت تکفل
  9. عکس رنگی همسر و همراهان هر کدام 2عدد
  10.  ترجمه سوء پیشینه متقاضی
  11. رزرو بلیط رفت و برگشت
  12. بیمه نامه سفر
آیا مایل به حذف این دیدگاه هستید؟