• صفحه خانگی
  • <
  • قوانین
  • <
  • مهاجرت به استرالیا و توضیحات جامعی درباره ی ویزای تحصیلی استرالیا

مهاجرت به استرالیا و توضیحات جامعی درباره ی ویزای تحصیلی استرالیا

مهاجرت به استرالیا

در حال حاضر هیچ خدمات مهاجرتی ارائه نمی شود.
لطفا تماس نگیرید.

با ویزای تحصیلی استرالیا چه اختیاراتی خواهید داشت؟

  • در استرالیا تحصیل می کنید.
  • افراد خانواده را با خود همراه می کنید
  • پس از مهاجرت به استرالیا و شروع رشته تحصیلی می توانید تا سقف ۲۰ ساعت در هفته کار دانشجویی داشته باشید.
  • قبل از شروع تحصیل و تعطیلات میان ترم می توانید به صورت نا محدود کار کنید.
  • افراد خانواده می توانند تا سقف ۲۰ ساعت در هفته کار دانشجویی داشته باشند.
  • در صورتی که دانشجوی ارشد تحصیلی هستید، افراد خانواده می توانند به صورت نامحدود کار کنند.
  • همسر شما می تواند در یک رشته تحصیلی ۳ ماهه ثبت نام نماید.
  • در صورتی که همسر بخواهد بیش از ۳ ماه تحصیل کند خود باید برای ویزای دانشجویی جدا اقدام نماید.
  • شما و افراد خانواده در رفت و آمد به و خارج از استرالیا محدودیتی نخواهند داشت.

تراز ارزیابی

تراز ارزیابی شما ۳ می باشد، بدین معنی که دانشجویان ویزای رده ۵۷۳ در گروه ارزیابی ۳ قرار می گیرند و بر اساس ضوابط و قراردادهایی که برای کشورهای گروه ۳ تنظیم شده اند بررسی می گردند. قابل ذکر است که ضوابط در این گروه سخت تر می باشد.

تعریف خانواده

خانواده یعنی همسر قانونی شما و فرزندان زیر ۱۸ سال مشروط بر اینکه هنوز مجرد باشند.

مهاجرت به استرالیا

مدت زمان ویزای تحصیلی استرالیا و مهاجرت به استرالیا

  • اگر رشته تحصیلی بیش از ۱۰ ماه باشد و در پایان سال آکادمیکی استرالیا یعنی نوامبر-دسامبر به پایان رسد ویزای شما تا تاریخ ۱۵ مارچ سال آینده زمان خواهد داشت.
  • اگر رشته تحصیلی بیش از ۱۰ ماه باشد و در ژانویه-اکتبر به پایان رسد، ویزا معمولا تا ۲ ماه بعد از اتمام رشته زمان خواهد داشت،
  • اگر رشته تحصیلی کمتر از ۱۰ ماه باشد ویزای شما تا ۱ ماه بعد از اتمام تحصیل زمان خواهد داشت.

زبان انگلیسی

  • مدرک مورد قبول دولت و دانشگاه های استرالیا آیلتس است. این آیتلس برای سفارت می تواند جنرال اما برای دانشگاه ها حتما باید آکادمیک باشد. البته با آیلتس جنرال نیز می توان در دانشگاه پذیرفته شد اما باید دوره های زبان بیشتری را قبل از شروع رشته بگذرانید. آیلتس مورد قبول سفارت برای اخذ ویزا حداقل ۵ با نمره ۵ در هر چهار مهارت می باشد. آیلتس مورد نیاز برای ورود به دانشگاه بسته به مقطع تحصیلی و رشته متفاوت است. قبل از شروع رشته باید آیلتس مورد نیاز را در استرالیا با گذراندن دوره های زبان بدست آورید.
  • همراهان شما در صورتی که نخواهند در استرالیا تحصیل کنند نیازی به آیلتس نخواهند داشت.
  • در صورتی که حداقل ۵ سال در یک کشور انگلیسی زبان زندگی و یا تحصیل کرده باشید نیازی به ارائه آیلتس ندارید.
  • مدرک OETبرای پزشکان و دندانپزشکان به جای آیلتس مورد قبول خواهد بود.

مدارک تحصیلی مورد نیاز

مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم برای دوره کارشناسی و مدرک کارشناسی برای دوره ارشد. در صورتی که پیش دانشگاهی را در استرالیا گذرانده باشید همین مدرک به تنهایی برای شروع کارشناسی کافی خواهد بود. صرفا مدرک کارشناسی و ارشد مورد قبول نیست و این مدارک باید مورد تائید استرالیا واقع شوند.

این مطلب را از دست ندهید:  مالکیت شخصی در پناه حمایت قانون

تغییر دانشگاه بعد از دریافت ویزای تحصیلی استرالیا

از تاریخ ۱ جولای ۲۰۰۷ شما نمی توانید بعد از دریافت ویزا دانشگاه خود را عضو کنید. در صورتی که بخواهید دانشگاه را عوض کنید باید دوباره برای ویزای دانشجویی اقدام نمایید.

الزامات

  • برای خود و افراد خانواده باید  بیمه دانشجوئی تهیه کنید به این معنی که مبلغ بیمه را باید بپردازید در غیر این صورت ویزا صادر نخواهد شد. اقدام برای اخذ بیمه را دانشگاه انجام می دهد شما فقط مبلغ را پرداخت می کنید. این بیمه باید تا پایان زمان تحصیل شما را پوشش دهد،
  • رشته تحصیلی شما باید تمام وقت باشد تا ویزا صادر گردد،
  • رشته تحصیلی باید کد CRICOS داشته باشد.
  •  برای مهاجرت به استرالیا قبل از ورود به استرالیا باید آزمایشات پزشکی را انجام دهید که سلامت شما را تائید نمایند. تاریخ این آزمایشات نباید بیش از ۶ ماه قبل از شروع رشته تحصیلی باشند.

سابقه کیفری شما و افراد خانواده بررسی می شود.

 

مهاجرت به استرالیا

ویزای تحصیلی استرالیا را بیشتر بشناسید برای مهاجرت به استرالیا

  • فرمول محاسبه ضمانت نامه مالی دانشجو مکلف است که معادل یک سال  هزینه تحصیل و زندگی را به عنوان توانایی مالی به اداره مهاجرت به استرالیا ارائه دهد.
  • حذف پیش نیاز آیلتس برای صدور ویزای تحصیلی  افراد زیر ۱۸ سال
  • ازدیاد طول دوره ویزا برای دانشجویان دوره های تحقیقاتی در مقاطع کارشناسی ارشد و بالاتر به مدت ۶ ماه
  • اجازه دریافت هزینه اجاره Home Stay به همراه شهریه توسط دانشگاه
  • اجازه کار پس از تحصیل در استرالیا برای مدت ۲ سال برای دانشجویانی که در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد تحصیل کرده اند.
  • اجازه کار پس از تحصیل در استرالیا برای مدت ۳ سال برای دانشجویانی که در مقطع کارشناسی ارشد (پژوهشی) تحصیل کرده اند.
  • اجازه کار پس از تحصیل در استرالیا برای مدت ۴ سال برای دانشجویانی که در مقطع دکترا تحصیل کرده اند.
  • اجازه کار تمام وقت برای دانشجویان دوره های پژوهشی در حین تحصیل
  • تبدیل اجازه کار پاره وقت در حین تحصیل برای دانشجویان دوره های فنی حرفه ای، کارشناسی و کارشناسی ارشد از ۲۰ ساعت در هفته به ۴۰ ساعت در هر دو هفته برتری این تغییر در زمانی مشهود است که تعطیلات رسمی می باشد و دانشجو امکان کار بیش از ۲۰ ساعت را در آن هفته ندارد
  • اجازه گذراندن دوره های پاره وقت زبان انگلیسی برای دارندگان ویزای قیم به مدت نا محدود(Guardian Visa)
  • اجازه کار تمام وقت برای دانشجویان دوره های پژوهشی در حین تحصیل

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد تحصیل در استرالیا، انتخاب رشته تحصیلی در استرالیا شرایط اخذ ویزای تحصیلی از دانشگاهها و کالج های معتبر استرالیا با دفتر تماس حاصل نمایید.

  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin
  • linkedin

همکاری با گروه وکلای یاسا، تجربه ای زیبا در زمینه تحقق عدالت در هر ابعادی برای من بوده است.

۱ نظر

  1. به نظر من استرالیا هم برای مهاجرت مورد خوبیه ، برادرم اونجا کسب و کار خودش راه انداخت ، مشکلی که داشت کارهای حقوقی و ثبت شرکت بود و به بن بست میخورد ،طوریکه از مهاجرت در حال منصرف شدن بود با بعضی از وکلا مشاوره می کردند ،البته بعدا فهمیدن که هیچ کدوم وکیل رسمی نیستن اصلا پروانه وکالت ندارن و صرفا کارگزار یا مشاور مهاجرتی بودن پیشنهادی که من بهتون میدم حتما از وکیل پایه ۱ مهاجرتی استرالیا آقای شبرخ کمک بگیرید ، چون هزینه میکنید و اینکه روال کارتون سریع تر پیش بره ، منم در حال اقدام کردنم ، امیدوارم هرکی هر جایی دوست داره به راحت ترین شکل ممکن مهاجرت کنه .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره حقوقی با بهترین وکلای ایران ۸۷۱۳۲ - ۰۲۱درخواست مشاوره