اقامت و مهاجرت به استرالیا از طریق اخذ ویزای همسر چگونه است؟

اقامت و مهاجرت

در حال حاضر هیچ خدمات اقامت و مهاجرت ارائه نمی شود.
لطفا تماس نگیرید.

اخذ ویزای همسر در اقامت و مهاجرت استرالیا

متقاضیان مهاجرت به استرالیا از طریق اخذ ویزای همسر باید توسط همسر یا نامزد یا شریک زندگی خود که در استرالیا زندگی می کند ضمانت شوند. ضامن می بایست مقیم دائم، شهروند استرالیا یا شهروند قانونی نیوزلند بوده و حداقل ۱۸ سال سن داشته باشد.

ارزیابی تخصصی و زبان انگلیسی برای این ویزا همانند ویزای  تخصص استرالیا وجود ندارد.

شرط لازم برای این ویزای همسر در استرالیا  این است که با شریک زندگی خود رابطه مستمر داشته و با یکدیگر زندگی کنید، و یا به طور دائم از یکدیگر جدا نشده یا دور ازهم زندگی نکنید.

این مطلب را از دست ندهید:  ورشکستگى شرکتهاى تجارتی و قسمت اول ماده ۴۱۲ قانون تجارت چه مى‌گوید؟
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin
  • linkedin

همکاری با گروه وکلای یاسا، تجربه ای زیبا در زمینه تحقق عدالت در هر ابعادی برای من بوده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره تخصصی با وکلای پایه یک دادگستری ۸۷۱۳۲ - ۰۲۱رزرو وقت مشاوره